Despre noi

Cheamă ingineri cu experiență în ajutor

Suntem o echipă de ingineri de automatizări și calculatoare din Arad care se ocupă de dezvoltarea de hardware și software pentru case inteligente și clădiri comerciale. Pe lângă domeniul strict  legat de automatică asigurăm și consultanță pentru alegerea echipamentelor necesare unei case inteligente, dar participăm și la faza de proiectare a clădirilor și la supravegherea execuției sistemelor automatizate.

Este prima casa pe care o construiești?

Dacă da, atunci sunt șanse mari ca să te putem ajuta să economisești mulți bani.  Te vei lovi de probleme de care noi ne-am lovit de nenumărate ori.

casa inteligenta | case inteligente | Arad Cel care face încălzirea te-a întrebat câți metri cubi are o cameră? Dacă da, căută-ți altul. Nu volumul încăperii este relevant pentru a proiecta un sistem de încălzire ci pierderile de căldură.

casa inteligenta | case inteligente | Arad Ți s-au propus geamuri termopan și ți s-a povestit despre feronerie dar nu ți-au putut da parametrii termici al întregului ansablu ramă+geam? Căută alt furnizor.

casa inteligenta | case inteligente | Arad Ți s-au propus panouri solare pentru ajutor la încălzire dar nu ți-au spus că nu ai acoperișul orientat ideal?  Uită-le!

Am participat ca și consultanți la construcția multor clădiri inteligente și suntem convinși că informațiile și cunoștințele acumulate vă pot fi de folos.

Clienții noștri nu sunt specialiști în construcții, instalații termice, electrice sau sisteme de ventilație. Noi îi ajutăm ca să pună întrebările corecte și să primească răspunsurile corecte de la furnizori și executanți astfel ca banii investiți în noul cămin să fie cheltuiți optim. Îți stăm la dispoziție cu experianța noastră de peste 10 ani ca să te descurci în labirintul kilowaților, megajoule-ilor sau kelvinilor. Pentru orice informație ne poți contacta aici.