Iluminat inteligent

Lumina te face să vezi. Lumina te face să simți.

Iluminatul casei îți influențează starea de bine.
Loxone a dezvolta corpuri de iluminat elegante și performante ca tu să îți poți lumina casa exact cum îți place.

Atmosfera pe care o dorești

Loxone îți oferă flexibilitate fără limite – poți combina surse diferite de lumină pentru o atmosferă fersonală. Fiecare sursă de lumină poate fi comandată independent. Poți crea contraste, poți crea zone de accent, poți combina spoturi, scafe luminoase cu benzi LED și pendule sau orice altă sursă de lumină exact cum dorești.


Dimare

O intensitate variabilă a luminii poate schimba semnificativ atmosfera unei camere. Nu este doar plăcut ochiului, dar este și un mod de economisire a energiei

Tranziții

Luminile nu se aprind și se sting brusc. Trecerea se face gradual fără să te deranjeze

Informare

Sistemul de iluminat se poate folosi și pentru a te informa despre evenimente. Dacă te întorci acasă și lumina de pe hol se aprinde în roșu pentru câteva secunde, îneamnă că ai avut un eveniment care ar trebui verificat. Dacă e verde, totul a fost bine în lipsa ta.

Simulare de prezență

Chiar dacă nu sunteți acasă, luminile se aprind singure după un algoritm care simulează prezența locatarilor. Este o măsură simplă pentru a micsora riscul unei spargeri.

Blocare acces

Dacă aveți copii mici puteți dezactiva temoprar întrerupătoarele la care au ei acces. În acest timp veți putea aprinde luminile de pe telefonul mobil.

Ceas deșteptător

De ce nu v-ați trezi prin aprinderea garduală a luminii din cameră? Chiar dacă aveți roletele trase, în cameră se va face lumină la ora dorită.