Simplu și inteligent

Sisteme de Management al CladirilorÎți renovezi apartamentul?
Îți construiești o casă?
Îți amenajezi firma?

Brix îți oferă Sisteme de Management al Clădirilor și soluții de automatizare pentru clădiri inteligente.

Vei putea beneficia de confortul sporit asigurat de interconectarea inteligentă a sistemelor de încălzire, de ventilație, a luminilor, a sistemului de sonorizare sau a sistemului de control al accesului.

Soluțiile pentru clădiri inteligente oferite de noi asigură confort și garantează recuperarea investiției în cel mai scurt timp prin economia de energie realizată printr-un consum rațional și contorizabil al resurselor.

Sisteme de Management al CladirilorSAU CERE O OFERTĂ ACUM!

Echipamente de calitate

Orice clădire poate fi inteligentă.

Cu echipamentele de automatizare Loxone și Zipato  îți putem construi un sistem logic de gestionare a unei case inteligente. Echipamentele sunt fiabile, îți vor asigura confortul și siguranța pe termen lung. Prin economia de energie realizată prin optimizarea sistemelor de încălzire sau răcire, investiția în automatizare se va recupera repede.

Soluții gândite pentru afaceri

Inteligența unei afaceri nu stă într-un telefon mobil.

O parte a echipamentelor actuale de pe piață, dedicate unor „clădiri inteligente”, sunt de fapt senzori sau elemente de comandă cu o interfață de comunicație cu un echipament mobil. O afacere nu se poate baza pe astfel de gadget-uri. O clădire inteligenta cere mai mult de atât.

Loxone Miniserver

În oferta noastră găsiți toată gama Loxone pentru clădiri inteligente cu care se poate controla orice clădire, fie e a o cafenea, o clădire de birouri sau o hală industrială.

Case cu consum energetic zero

Nu contează cum este vremea

Casa pasiva reprezintă o clădire cu o eficientă energetică sporită, care asigură un mediu plăcut si un confort ridicat. În același timp este un standard de eficientă energetică care asigură o sustenabilitate adevărata indiferent de materialele de construcție folosite sau de condițiile climatice ale amplasamentului.

Contactează-ne!

Te putem ajuta la proiectarea unei clădiri în care nu vei avea facturi pentru energie, nici iarna, nici vara.